Temperaturile din termometru te îmbie la distracție, la o escapadă din cotidian?

București este locul ideal pentru un city break de neuitat alături de cei dragi. Acum ai ocazia să vizitezi de la înălțime principalele atracții turistice din capitală. Acest lucru este posibil cu ajutorul liniei turistice Bucharest City Tour, ce pune la dispoziția turiștilor 4 autobuze double-decker.

Acum te poți bucura de frumusețile orașului și să vezi principalele atracții turistice alături de familie sau de prieteni parcurgând traseul realizat de Bucharest City Tour.

Piața Unirii

Prima stație este Piața Unirii, kilometrul zero al capitalei. Este una dintre cele mai apreciate și aglomerate piețe din oraș. Fântânile din Piața Unirii reprezintă unul din principalele puncte de atracție datorită spectacolelor ce au loc în fiecare week-end de vară. Turiștii sunt fermecați de zecile de culori ce îmbracă fântâna, în timp ce jeturile de apă sunt sincronizate cu muzica.

Centrul Vechi

Centrul Vechi este, de departe, locul favorit al turiștilor de toate vârstele. Mixul de cultură, arhitectură și distracția la tot pasul atrage an de an mii de oameni. În timpul zilei poți admira clădirile încărcate de istorie ce rezistă în pofida vremurilor. Aleile pietonale te așteaptă să le descoperi, să te pierzi printre localnicii prinși în agitația cotidiană sau printre ceilalți turiști ce pășesc agale, pierzând noțiunea timpului. Între 2 plimbări poți poposi la una dintre numeroasele terase pentru a savura o cafea binemeritată. De altfel, poți servi o masă delicioasă la unul dintre restaurantele cu specific românesc sau internațional din centru.

Palatul Parlamentului

Următoarea oprire este lângă Palatul Parlamentului, a doua cea mai mare clădire ca dimensiuni după Pentagon. Clădirea a fost construită pe vremea lui Nicolae Ceaușescu din dorința acestuia de a construi după modelul construcțiilor din statele pe care le vizitase. Cu timpul, Ceaușescu nu a mai dorit să respecte planul inițial de construcție și a tot adăugat anexe dintr-un accentuat cult al personalității. În prezent, Palatul Parlamentului se impune prin aspect și dimensiuni iar o parte din clădire poate fi vizitată de către turiști.

Stația CEC

Stația CEC poate fi următoarea oprire pentru tine pentru a vizita Palatul CEC, Muzeul Național de Istorie și Biserica Stavropoleos.

Piața Revoluției

Piața Revoluției este stația în care iubitorii de artă și nu numai coboară pentru a admira Biserica Crețulescu, Ateneul Român, Palatul Telefoanelor sau Muzeul Național de Artă a României.

Piața Romană

Piața Romană este locul în care pasionații de astronomie pot opri pentru a merge la Observatorul Astronomic. Este singurul loc din București unde se poate admira cerul în toată splendoarea lui. Astfel, constelațiile nu mai rămân un mister pentru tine.

De asemenea, tot aici se poate vizita Muzeul Literaturii.

Piața Victoriei

Piața Victoriei este stația unde poți coborî pentru a vizita muzeele: Muzeul Grigore Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Țăranului Român, Muzeul George Enescu și Palatul Victoria.

Stația Parcul Regele Mihai I unde poți vizita Arcul de Triumf, stația Muzeul Satului, unde poți vizita Muzeul Satului sau stația Piața Presei unde poți admira Casa Presei sau te poți plimba pe aleile din Parcul Regele Mihai I.

Cu doar 25 lei, te poți plimba timp de 24 de ore de la prima validare pe acest traseu. De câte ori dorești poți coborî pentru a te bucura de frumusețile cu care capitala se mândrește.

O astfel de plimbare necesită timp, astfel că poți opta pentru cazarea în apartamente in regim hotelier Bucuresti în ce zonă de interes ai nevoie. Fie că închiriezi apartament sau garsonieră, MRG Apartments îți asigură confort de 5*, intimitate și dotări moderne. Acum te poți caza rapid și la preț avantajos pentru a te bucura din plin de vacanță.

Comments are closed.